Junior Talenter Praksisfaglig

ATU Øst og Københavns kommune har de seneste år haft et godt samarbejde om at tilbyde talentforløb for de fagligt dygtigste elever til nogle af folkeskolerne i Københavns kommune. Men da kommunen også gerne vil tilbyde de mere praktisk interesserede elever noget spændende, bad de ATU Øst om at udvikle et inspirerende praksisfagligt forløb til disse elever. Forløbet bliver udbudt til udvalgte elever i 7.-8. klasse fra Københans Kommune og begynder i efteråret 2024.

Elever til det praksisfaglige program

Børn, der er praktisk begavede, har dårlige muligheder for at udvikle deres talenter i folkeskolen. Måske finder de slet ikke ud af, at de har særlige talenter eller får øjnene op for de uddannelsesmuligheder, de har bagefter.  Dette er ikke kun vigtigt for børnene. Det er også vigtigt for samfundet. Vi har brug for, at eleverne bevarer glæden ved og lysten til at lære. Lige nu har vi et kæmpe talentspild, fordi så mange ikke kan udvikle det, de er særligt gode til. Der er ikke noget optagelseskrav til Junior Talenter Praksisfaglig og eleverne kan være både tydelige og potentielle talenter inden for det praksisfaglige – det vigtigste er en nysgerrighed og interesse for at prøve kræfter med noget nyt og spændende.

Programmet 2024

Forløbet foregår over tre moduler á to undervisningsdage, så seks undervisningsdage i alt. Undervisningen foregår hverdage mellem 8.30 og 14.30 i København i efteråret 2024.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk