Oprettet af Lena Bredlund den 20. oktober 2014

Akademiets Internationale Camp i London

I efterårsferien rejste 23 af Akademiets deltagere til London for at opleve storbyen og deltage i et udvidet sprogkursus.

Akademiets årlige Internationale Camp gik i år til London. Her var der på forhånd arrangeret et udvidet intensivt sprogkursus for de 23 deltagere samt en række forskellige oplevelser i en af verden mest pulserende storbyer.

Deltagerne har således haft fonøjelsen af en klassisk britisk afternoon tea med alt hvad der til hører af scones og kager, de har besøgt Churchill War Rooms, som er et nyt og interaktivt museum, der fotæller historien om London under 2. Verdenskrig og Storbritanniens leder Winston Churchill samt været på sightseeing til nogle af byens mange seværdighder.

Campens højdepunkt var dog en tur til Oxford, hvor vi blev mødt af tre danske studerende fra det prestigefulde universitet. Vi fik en guidet rundtur til nogle af de ældste colleges samt infomation om Oxfords studieliv og historie. Samme aften fik vi besøg i London af de studerende, der fortalte om, hvordan man kommer ind på Oxford og andre lignende universiteter. Der er helt sikkert flere af deltagerne, der efter dette har fået blod på tanden og vil gå efter at komme ind på et af de anerkendte udenlandske universiteter.

Alt i alt var det en særdeles vellykket og spændende tur, der bød på både sjove og akademiske oplevelser.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk