Oprettet af Therese den 12. december 2019

OPTAG AF NYE ERHVERVSTALENTER – PÅ TALENTPROGRAM I INNOVATION OG ENTREPRENØRSKAB FOR ERHVERVSSKOLERNE

Akademiet for Talentfulde Unge startede marts 2019 et talentprogram designet til de særligt entreprenante og videbegærlige elever på erhvervsskolerne. De elever som drømmer om at starte egen virksomhed, som har lederpotentiale, som har lyst til at opfinde og udvikle produkter og projekter og som har den ekstra energi og drive der skal til for at drive en udvikling eller en forretning. Målsætningen er at styrke iværksætteri, entreprenørskab og innovation hos de talentfulde unge og fremtidssikre elevernes kompetencer i et globalt videnssamfund. Pilotprojektet – som i første omgang omfatter Sjælland og øerne - er finansieret af Nordea Fonden frem til 2021, hvilket betyder, at deltagelse er gratis de første 2 år for både elever og skoler.

Det etårige diplomprogram indeholder workshops og undervisning, der ligger uden for elevernes normale pensum og forestås af eksperter indenfor entreprenørskab og innovation, herunder virksomheder og iværksættere. Talentprogrammet tilbydes alle interesserede elever på EUD og EUX, både GF1, GF2 samt hovedforløbet og undervisningen foregår uden for skoletid.  Skolerne kan indstille eleverne ligesom de selv kan sende en ansøgning til ATU efter aftale med skolen. ATU Godkender herefter de indstillede elever.

Akademiet for Talentfulde Unge optog i 2019 63 erhvervstalenter, fra ZBC, NEXT, TEC, Roskilde Handelsskole, Roskilde Tekniske Skole samt U/NORD fra en bred vifte af forskellige retninger som alle generelt evaluerer undervisningen højt.

 

Optag

Optag af nye elever har deadline d. 24. februar 2020 med forventet opstart af programmet ultimo februar/primo marts 2020. Kontakt projektleder Sune Kobberø på sune@talentfuldeunge.dk for mere information.

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk