Erhvervstalenter

Erhvervstalenter tilbyder et  fokuseret etårigt diplomprogram til særlig innovative og entreprenante elever på erhvervsuddannelserne. Her sikrer vi, at talentfulde unge får hjælp til at udnytte deres potentiale sammen med andre, der er drevet af samme interesse for at skabe og udvikle nyt. Projektet er startet marts 2019 med støtte fra Nordea-fonden. 

Programmet indeholder:

  • Praktisk og teoretisk viden om talentudvikling, innovation, entreprenørskab, projektledelse, produkt- og konceptudvikling, ledelse og samarbejde, virksomhedsopstart, events, kommunikation og markedsføring
  • Hjælp til karriereafklaring via undervisning fra erhvervsledere, virksomhedskonsulenter, iværksættere og andre eksperter
  • Personlig udvikling i et stimulerende og udfordrende fagligt og socialt fællesskab med andre unge talenter. Fokus på motivation, mål, samarbejde og feedback.
  • Innovation & business camp, hvor deltagerne arbejder med en konkret case eller udvikling af et nyt produkt i samarbejde med virksomheder

Talentprogrammet henvender sig til erhvervsskoleelever, som har brug for flere udfordringer og mere viden, som har flair og interesse for entreprenørskab og som evt. drømmer om at starte egen virksomhed, udvikle nye projekter, produkter og koncepter.

Programmet har særligt fokus på at ruste eleverne til det fremtidige arbejdsmarked ved at styrke deres kompetencer inden for innovation og entreprenørskab igennem oplæg og workshops med iværksættere, spydspidsvirksomheder og erhvervsorganisation samt valgfrie aktiviteter.

Undervisningen foregår kl. 16.00-19.00 fordelt over to semestre, alt 50 timer inkl. to innovation & business camps. Hvert semester består af fire moduler, som tilrettelægges i samarbejde med eksperter og virksomheder. 

Er du interesseret i at høre mere om vores talentprogram for erhvervsskolerne kan du kontakte programleder Lasse Skånstrøm på lasse@talentfuldeunge.dk

Ansøgningsfrist og ansøgningslink til Erhvervstalenter
Ansøgningsfristen for Erhvervstalenter til talentprogrammet i innovation og entreprenørskab er 15. marts 2022 med opstart ultimo marts måned 2022.  Interesserede erhvervselever tilmelder sig direkte via ansøgningslink her. Eleverne får direkte besked om optagelse.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk