Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 29. august 2017

Ansøgningsfristen til ATU rykkes til 1. februar 2018

Det nye skoleår byder bl.a. på en ny gymnasiereform, og ATU Øst har derfor været i tæt dialog med flere gymnasier om reformens betydning og indvirkning på gymnasiernes hverdag. For at sikre, at gymnasierne får de bedst mulige vilkår for udvælgelsen af nye deltagere til ATU-programmet, har vi valgt at flytte ansøgningsfristen til 1. februar 2018. Det giver gymnasiets talentkoordinatorer ekstra tid til at udvælge og indstille de rette kandidater. 

Programstart marts 2018
Den ændrede ansøgningsfrist betyder samtidig, at opstarten af det nye hold flyttes til marts 2018. Vi skal understrege, at den senere opstart ikke betyder færre seminarer. Vi arbejder altid for at tilbyde et meget stærkt og fokuseret program med en klar rød tråd samtidig med, at eleverne kan gå på opdagelse i forskellige grene af videnskaberne. 

2018 er jubilæumsår på ATU Øst og byder selvfølgelig på et super stærkt, spændende og sprudlende program. ATU TEAM INFO, som består af tidligere deltagere, tilbyder at besøge landets gymnasier og hjælpe med at fortælle om ATU-programmet til potentielle deltagere. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk