Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 09. maj 2017

Er du klar til årets sommercamp?

Traditionen tro holder ATU Øst i uge 31 sommercamp. Det er en fantastisk uge, hvor du kommer i dybden med faglige emner, suger viden fra nogle af landets skarpeste oplægsholdere og selvfølgelig får mulighed for at lære flere ATUere lidt bedre at kende. Campen løber af stablen fra d. 31. juli – 4. august 2017.

Dagene byder på fagligt indhold og hyggelige sociale aktiviteter. Mød bl.a. udviklingskonsulent Michael Bager, som sætter fokus på projektledelse og samarbejde. Fordyb dig i innovation, programmering, retsmedicin eller noget helt fjerde. Kom med på tutorløb, prøv kræfter med Open Mic, bliv udfordret i diverse spil eller dans med til torsdagens fest.

Vi åbner for tilmeldingen til årets sommercamp fredag d. 5. maj.

Program

Det overordnede tema for årets camp er Globalisering. Du kommer i løbet af ugen til at arbejde med en konkret case. Her kommer du i en gruppe og vil undervejs få faglige oplæg, sparring og råd fra oplægsholdere og eksperter. Ugen afsluttes med fremlæggelser af de mange spændende cases.

Vi har samlet en række undertemaer, hvor du har mulighed for at vælge lige det emne, som interesserer dig allermest. Du vælger et tema, når du tilmelder dig sommercampen. Så brug lidt tid på at læse om dem alle sammen, inden du vælger dig ind:

Programmering og vejen til at blive opfinder

Arduino er en open-source platform, som gør fantasi til virkelighed. Hvad enten du vil bygge et musikinstrument, der bliver styret af lys eller en dørlås, der aktiveres af ens mobiltelefon. Hjernen i Arduino er en lille mikrocontroller, som spiller sammen med fysiske komponenter og programmering. Arduino er en legeplads for kreative sjæle, og du får mulighed for at omsætte ide til produkt.

Retsmedicin fra A-Z

Du får mulighed for at dykke ned i den sundhedsvidenskabelig metode og praksis med konkrete eksempler fra det retsmedicinske felt, som hjælper retsvæsen og politi, når døden er indtruffet under pludselige – og ofte – dramatiske omstændigheder. Brug retsmedicinske metoder til at opklare et mord.

Skab succesfulde forretningsstrategier

The Seed er en tech-startup virksomhed, hvis mål er at booste integration af flygtninge. De er i gang med at udvikle en online platform til opkvalificering og rekruttering af flygtninge til det danske arbejdsmarked. Målet er, at løsningen vinder frem nationalt og med mulighed for at tænke udenlandsk. Her sættes fokus på forretningsstrategi og –modeller til at skabe succes for platformen i Tyskland.

Integration af flygtninge med e-learning

The Seed er en tech-startup virksomhed, hvis mål er at booste integration af flygtninge. De er i gang med at udvikle en online platform til opkvalificering og rekruttering af flygtninge til det danske arbejdsmarked. Gennem e-learning kan flygtningene opnå færdigheder, som er relevante for at kunne blive en aktiv del af det danske arbejdsmarked. Vær med til at udvikle og udforme e-learningsforløbene, så de bliver spændende og udbytterige.

Ledelse af sociale oplevelser

Det er fantastisk at samle mennesker og skabe særlige oplevelser. Men hvad skal der til for, at det lykkes? Gennem eksempler og konkrete redskaber, lærer du at skabe oplevelser, der påvirke både dig selv og de mennesker, du involverer. Du kommer til at arbejde med, hvordan man går fra udvikling af en sjov idé til at føre den ud i livet.

Få dit budskab ud

Alle har noget på hjerte, men ikke alle får det sagt. Hvordan kommer du frem med et klokkeklart budskab, der skaber genklang, vækker opsigt og har en effekt? Du vil udforske alverdens forskellige måder at udtrykke sig på og få indspark fra kunstens verden.

Når du tilmelder dig campen, beslutter du hvilket tema, du vil arbejde med. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet, så tøv ikke med at melde dig til.

Hvordan tilmelder du dig?

Sommercampen er en kæmpe oplevelse, hvor du får mulighed for arbejde i dybden med lige det emne, som interesserer dig, og hvor du kan møde nye venner fra hele Sjælland. Du får 5 dage for kun 750 kr. Det inkluderer:

-        Kost og logi

-        Faglige workshops og oplæg

-        Sociale aktiviteter, herunder 3 drikkevarer til torsdagens fest

-        Din helt egen ATU-drikkedunk og keyhanger

Som et ekstra tilbud vil vi give dig muligheden for at købe en ATU t-shirt og mulepose til kun 120 kr. Dette tilbud er eksklusivt til deltagerne i sommercampen, så husk at køb dit kit, når du melder dig til.

Du tilmelder dig via dette link: Sommercamp 2017

Tilmeldingen er først registreret, når du er tilmeldt via linket. Tilmelding via aktiviteten på ungetalenter.dk er ikke gældende.

Du betaler for sommercampen, når du tilmelder dig. Husk her at vælge, at du gerne vil have t-shirten og muleposen med.

Sommercampen finder sted på Greve Gymnasium og Nørre Gymnasium. Efter tilmeldingsfristen får information om, hvilket gymnasium du skal være på. 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk