Oprettet af Camilla Bech Kjeldahl den 03. august 2017

H.K.H. Prinsesse Marie besøger ATU Østs sommercamp

I den første uge af august samles knap 400 ATU'ere til Akademiet for Talentfulde Unge Østs sommercamp. Onsdag besøgte H.K.H. Prinsesse Marie sommercampen, hvor hun talte med deltagerne om bl.a. digitale opfindelser, og hvordan vi opkvalificerer flytgninge til det danske arbejdsmarked. 

Mens danskerne skiftevis daser på stranden og løber i ly for sommerens lunefulde byger, er cirka 400 dygtige ATU'ere på sommercamp. Sommercampen løber disse dage af stablen på Nørre Gymnasium i Brønshøj og Greve Gymnasium. Her arbejder deltagerne med projekter, som alle har fokus på globale tendenser, herunder udfordringer forbundet med social ansvarlighed, økonomi og vækst.

Onsdag besøgte H.K.H. Prinsesse Marie sommercampen på Nørre Gymnasium. Prinsessen mødte under sit besøg deltagerne og hørte blandt andet deltagernes bud på en bedre integration af flygtninge på det danske arbejdsmarked, deres kreative ideer til ny banebrydende produkter og forslag til, hvordan en ung softwarevirksomhed kan få succes på det tyske marked.

H.K.H. Prinsesse Marie gik interesseret fra bord til bord og snakkede med de hårdtarbejdende talentfulde unge. Se her billeder fra dagen af fotograf Mads Damgaard. 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk