Oprettet af admin den 11. november 2014

Mads Marius lavede en pdf

Skriveværkstedet - kunne det bruges til noget?

 

I det obligatoriske program på 2. semester er det overordnede tema formidling. På seminar F er akademisk skrivning i fokus, vi afholdt skriveværksteder med alle deltagerne. Retoriker Christina Pontoppidan gav nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan man skriver akademisk: En af nøglerne til at begå sig i den akademiske verden er at kunne skrive et klart akademisk sprog. Et sprog, der formidler de faglige pointer i en læsevenlig, overskuelig form. 

 

En af deltagerne på skriveværkstedet hedder Mads Marius Mortensen, han er en del af Årgang 13 og han går på ZBC i Vordingborg. Mads Marius gik glad og inspireret hjem fra skriveværkstedet og tænkte: "Det her kan bruges til noget!" Christina Pontoppidans powerpoint var naturligvis tilgængelig, men Mads Marius syntes at den var en lille smule uhåndterbar, så han kogte den istedet ned i en pdf med de vigtigste pointer. Bagefter delte han den med de andre deltagere på Akademiet i vores Facebookgruppe. 

 

Pdf'en er en flot samlet fremstilling af hvad man skal arbejde med, hvis man skal gøre sin tekst klar. Derfor er vi glade for at Mads Marius har givet tilladelse til at vi deler den her på hjemmesiden. Vil du gerne gøre dine tekster bedre? Læs Mads pdf - den er vedhæftet i højre side.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk