Oprettet af caroline den 09. marts 2020

Forrygende stor interesse for Erhvervstalenter

Erhvervseleverne stod i kø for at skrive sig op til talentprogrammet Erhvervstalenter. Og hele 78 talentfulde erhvervselever er i 2020 blevet optaget på Erhvervstalenter. Det højeste antal nogensinde, lyder det fra Akademiet for Talentfulde Unge Øst, der glæder sig over den store opbakning og interesse for talentprogrammet.

Af Caroline Broge

78 nye talentfulde erhvervselever mødtes for første gang til undervisning på ATU Østs talentprogram i innovation og entreprenørskab for Erhvervstalenter. Og det er godt nyt, for Danmark har behov for flere erhvervsuddannede unge, som formår at tænke stort og omsætte konkret viden til nye ideer, produkter og virksomheder.

Den store interesse og opbakning til talentprogrammet Erhvervstalenter hos erhvervsskolerne og erhvervseleverne, glæder sekretariatschef Ellen Smidt-Nielsen på ATU Øst:

- Det er fantastisk glædeligt, at vi også i år har mødt stor opbakning til talentprogrammet Erhvervstalenter. Erhvervsskolerne har spredt det gode budskab på skolerne, og blandt erhvervseleverne stod mange i kø til at blive skrevet op til talentprogrammet, da vi var ude at præsentere programmet. 78 deltagere på Erhvervstalenter i år er det højeste antal, vi har haft nogensinde, fortæller sekretariatschef hos ATU Øst, Ellen Smidt-Nielsen.

Erhvervstalenter mødes på tværs af uddannelser
Det nye hold Erhvervstalenter havde i denne uge innovation på programmet. Undervisningen blev leveret af underviser Erik Hallgren, der er ph.d. i innovation og medstifter af VOVE, en virksomhed, der udvikler digitale innovationstræningsværktøjer. De 78 erhvervselever kommer fra NEXT - Uddannelse København, TEC - Technical Education Copenhagen, U/nord Hillerød, ZBC, Roskilde Tekniske Skole og Roskilde Handelsskole. Næste gang står der projektledelse på programmet.

Erhvervstalenterne mødes i løbet af det næste år på tværs af uddannelserne og bliver klogere på innovation og entreprenørskab. De bliver undervist af virksomheder, konsulenter og selvstændige, der bringer værdifuld viden med sig. Deltagerne får et diplom efter endt deltagelse. Talentprogrammet for erhvervstalenter udbydes af Akademiet for Talentfulde Unge Øst og er støttet af Nordea-fonden.

Læs mere om Erhvervstalenter her.

 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk