Oprettet af den 03. oktober 2013

Efterårets program kører for fuld skrue

Forårets og sommerens tilrettelæggelse af akademiets talentprogram, belønnes i disse tider med glade og engegerede elever.

Af Sekretariatet

For akademiet er det en givende oplevelse at se vores elever tage det planlagte program til sig. Forud for alle arrangementer ligger der et stort stykke arbejde med overvejelser om relevans, indhold og planlægning. Ofte har vores aktiviteter ligget i støbeskeen i op til et halvt år før deres afholdelse, og der er ikke noget der glæder vores projektledere mere, end at se de mange tilmeldinger.

Det daglige arbejde på akademiet handler nemlig i høj grad om at have fingeren på pulsen, og strikke arrangementer sammen der på samme tid tiltaler vores elever, og giver dem faglig inspiration og udfordringer i deres hverdag. Se de kommende aktiviteter her.

Økotoksikologiske forsøg gennemføres

Tirsdag d. 1. oktober deltog en flok engagerede elever i arrangementet ”giftige kemikalier i økosystemer” på Danmarks tekniske universitet. Her blev eleverne introduceret til DTU Miljø, af en oplagt Kåre Press-Kristensen, Civilingeniør, Ph.d. og indehaver af Danmarks mest klimavenlige hus: Mand bygger så klimavenligt hus, at selveste Connie Hedegaard kigger forbi

Efter en kort indføring i kemikaliers fordelingsprocesser, fik eleverne selv mulighed for at udføre økotoksikologiske forsøg i laboratoriet.

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk