Oprettet af admin den 04. august 2014

Så er årets sommercamps startet!

Så er årets sommercamps startet!

Af Sekretariatet

Vores årlige sommercamp ligger, traditionen tro, i den sidste uge inden skolestart. Men i år havde vi så mange tilmeldte at vi har måtte vælge at afholde to camps. Der er derfor både en sommercamp på Nørre Gymnasium og en sommercamp på Næstved Gymnasium.

På Nørre Gymnasium mødte Per Stig Møller op og talte berigende og inspirerende om globale udfordringer i forhold til dagens og fremtidens samfund.

På Næstved Gymnasium mødte Bertel Haarder op og talte pågående og vedrørende om personlige udfordringer. Eksemplificeret ved Grundtvig, Novo Nordisk og om, hvor vigtigt det er at gøre sig umage hvis man vil blive virkelig god til noget.

Begge steder havde vi en god start på årets sommercamp, hvor også en pæn andel forældre valgte at bruge muligheden for at deltage i campens første arrangement.

Tak til alle forældre der kom!

De næste fem dage skal i alt 350 deltagere igennem et omfattende og udfordrende  fagligt og socialt program. Vi er sikre på at det bliver årets bedste uge!

Vi vil forsøge at opdatere løbende med vores oplevelser på vores Facebookside, så følg også med der: Akademiet for Talentfulde Unge - Øst

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk